MENIU

Emil Boc: Nu exclud posibilitatea angajării răspunderii Guvernului pentru legea pensiilor

Boc: Din nefericire două coduri judiciare zac în sertarele Parlamentului
foto: NewsIN

Premierul Emil Boc a declarat la emisiunea România politică de la Realitatea TV că nu exclude posibilitatea de a angaja răspunderea Guvernului pentru Legea pensiilor sau Legea reformei fiscale.

"Nu exclud posibilitatea de a utiliza în continuare procedura angajării răspunderii Guvernamentale pentru a duce la îndeplinire obligaţiile pe care le avem şi faţă de români, şi faţă de FMI şi CE. Legea pensiilor, legea care vizează reforma sistemului fiscal şi întronarea responsabilităţii fiscale sunt două dintre legile pe care trebuie să le adoptăm până în 31 decembrie şi nu exclud posibilitatea angajării răspunderii Guvernului", a declarat Emil Boc care a amintit că mai sunt două coduri judiciare de procedură care "din nefericire zac în sertarele Parlamentului şi nu au fost încă adoptate".

Boc a ţinut să sublinieze că, după adoptarea Codului Penal şi Civil care au fost adoptate prin asumarea răspunderii, dezbaterile nu au evoluat în Parlament decât la Codul de procedură civilă.

Premierul Emil Boc a vorbit în aceeaşi emisiune despre cele cinci pachete legislative pentru care şi-a mai angajat răspunderea în faţa Parlamentului.