MENIU

Emil Boc: Miniştrii s-au reunit pentru a face o analiză la zi a necesarului şi a condiţiilor de finanţare

Foto: NewsIn

Comitetul interministerial s-a reunit marţi seară pentru a face o analiză "la zi" a necesarului, condiţiilor şi a modalităţilor în care se poate asigura finanţarea internă şi externă a României, luând în calcul toate datele disponibile la acest moment, a declarat premierul Emil Boc la începutul întâlnirii de la Palatul Victoria.

"Scopul este de a face o analiză la zi a necesarului de finanţare, a condiţiilor şi a modalităţilor în care se poate asigura finanţarea internă şi externă a României, având în vedere toate datele pe care le avem în acest moment la dispoziţie, date furnizate de ministrul Finanţelor, de miniştrii de resort, în baza analizelor pe care le-au făcut în aceste zile şi care vor sta la baza unei decizii pe care o vom prezenta în Guvern în aceste zile", a declarat Boc.

Premierul a precizat că rezultatele discuţiilor nu vor fi date publicităţii, ci doar vor fi prezentate "Guvernului în plenul lui".

Comitetul interministerial pentru asigurarea finanţării interne şi externe a României s-a reunit marţi seară la Guvern, la ora 20, la aproximativ o oră şi jumătate de la finalul întâlnirii care a avut loc la Cotroceni între şeful statului, premierul Emil Boc şi delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI).

Din comitetul interministerial întrunit marţi la Guvern fac parte miniştrii Educaţiei, Internelor, Sănătăţii, Agriculturii, Economiei, Dezvoltării, Transporturilor şi Finanţelor. La discuţii a participat şi premierul Emil Boc.

Mai multe articole despre:
Emil Boc FMI împrumut Palatul Victoria