MENIU

Emil Boc: E mai bine să punem orgoliile de-o parte

foto: NewsIN
Emil Boc: Avem responsabilitatea de a face ceea ce trebuie pentru România

Dezamăgiţi, dar uniţi. Aşa se declară liderii PD-L după şedinţa de luni a Coaliţiei în care au decis împreună cu social-democraţii să se preocupe de problemele guvernării şi nu de atacuri personele. Şedinţa de luni este prima reuniune a partenerilor de guvernare după Comitetul Executiv al PSD de vineri în care democrat-liberalii au fosta atacaţi destul de dur.

"E mai bine să punem orgoliile şi dezamăgirile persoanale sub interesul general de a trece peste perioada dificilă a crizei. Avem responsabilitatea de a face ce trebuie pentru România", a spus premierul Emil Boc care a subliniat că este un moment "greu de trecut", dar "important este să avem bună-credinţă". 

"Asemenea mesaje, asemenea comportament şi asemenea limbaj cu privire la un partener sunt greu de acceptat, dar vreau să punem accentul pe interesul general de a conduce România,  dincolo de criza economică pe care o traversăm", a mai declarat premierul Emil Boc care a evitat să vorbească despre posibilele explicaţii date de PSD luni la reuniunea coliţiei după şedinţa social-democraţilor de vineri.

Mai multe articole despre:
guvern PSD Emil Boc criză PD-L