MENIU

Emil Boc: Devansarea alegerilor prezidenţiale este opinia personală a lui Radu Berceanu

Foto: romanialibera.ro

Posibilitatea organizării alegerilor prezidenţiale odată cu cele europarlamentare reprezintă o opinie personală a lui Radu Berceanu, care nu a fost discutată în PDL, în cadrul coaliţiei sau în Guvern, şi nici cu preşedintele Traian Băsescu, a declarat vineri premierul Emil Boc.

"A fost o opinie personală a colegului meu, Radu Berceanu, nu s-a discutat nici în PDL, nici în coaliţie, nici în Guvern şi nu avem o asemenea prioritate pe agenda noastră", a declarat vineri Boc la Pro Tv. Premierul a precizat că a avut "cu atât mai puţin" o discuţie pe această temă cu preşedintele Traian Băsescu.

Radu Berceanu a declarat miercuri, la Realitatea FM, că "e foarte interesantă ideea" organizării alegerilor prezidenţiale odată cu cele pentru Parlamentul European.

" Ar finaliza o întreagă agitaţie care se suprapune peste o perioadă foarte grea. Adică, dacă noi o să fim preocupaţi foarte mult şi din ce în ce mai intens de campania electorală până în vară, pentru europarlamentare, şi imediat după ce terminăm europarlamentarele o să fie preocupaţi până în iarnă de campania prezidenţială, dacă tragem linie constatăm că noi, sau mulţi, nu ne vom ocupa atât de mult de criză, cât de campaniile electorale", a spus Berceanu.

Vezi aici dezbaterea REALITATEA.NET pe tema alegerilor prezidenţiale