MENIU

Elizabeth Taylor s-a internat în spital, pentru a-şi reveni după moartea lui Michael Jackson

Foto: dailymail.co.uk

Actriţa britanică Elizabeth Taylor, în vârstă de 77 de ani, se tratează de epuizare şi stres la o clinică privată din Los Angeles, unde încearcă să se împace cu gândul decesului bunului său prieten Michael Jackson.

Elizabeth Taylor, care stă în scaun cu rotile şi se luptă de mult timp cu mai multe probleme de sănătate, plănuia să meargă la concertele de revenire ale lui Michael Jackson.

"Elizabeth şi Michael erau devotaţi unul altuia. Când a aflat că acesta a murit, a început să ţipe", a declarat pentru cotidianul The Sun Cindy Adams, o prietenă a actriţei.

Cindy Adams a mai spus că actriţei i s-a interzis să vină la înmormântare, din cauza unor divergenţe cu familia Jackson. "I-au interzis accesul la înmormântare şi au eliminat-o din cauză că era prietena lui Michael, şi nu a lor", a explicat Adams.

Purtătorul de cuvânt al actriţei a refuzat să comenteze.

Elisabeth Taylor nu a participat la ceremonia de omagiere care a avut loc pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles. Actriţa a anunţat, cu o zi înaintea ceremoniei, într-un mesaj pe Twitter, că a fost rugată să vorbească la ceremonie, însă că nu va participa. "Nu pot să iau parte la această manifestare publică. Îl iubesc prea mult. Şi nu pot garanta că aş fi suficient de coerentă încât să scot măcar un cuvânt. Nu cred că Michael ar fi vrut ca eu să îmi împărtăşesc durerea cu milioane de alte persoane. Ceea ce simt este între noi, nu un eveniment public", a scris aceasta.

Prietenia actriţei cu Michael Jackson era veche de zeci de ani, Taylor fiind unul dintre puţinii susţinători ai cântăreţului în timpul procesului din 2005 când a fost acuzat de molestarea unui copil. Reşedinţa Neverland a lui Jackson a găzduit, în 1991, petrecerea prilejuită de căsătoria actriţei cu Larry Fortensky. În 1997, Michael Jackson i-a dedicat lui Elizabeth Taylor o piesa "'Elizabeth, I Love You", cu ocazia celei de-a 65-a aniversări a acesteia.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.
Mai multe articole despre:
spital deces Michael Jackson Elisabeth Taylor