MENIU

Elisabeta Lipă: Sportivii au avut nişte poliţe de plătit la acest meci

Foto: worldrowing.com

Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat că sportivii celor două echipe aveau un conflict mai vechi şi au profitat de acest meci pentru a reacţiona la injuriile primite în timpul meciulu în Georgia.

Antrenorul echipei Dinamo, Daniel Neaga, a declarat că violenţele nu sunt neobişnuite într-un sport ca rugby. El a precizat că nu ştie ce măsuri vor fi luate în privinţa jucătorilor.

Elisabeta Lipă, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, a declarat că persoanele responsabile pentru începerea conflictului vor fi pedepsite aspru. "Ei au avut nişte poliţe de plătit, pentru că echipa naţională a avut meci cu Georgia, iar jucătorii georgieni nu s-au comportat ireproşabil faţă de ei", a declarat Elisabeta Lipă. Ea a adăugat că în echipa Farului există jucători georgieni care probabil că "s-au uitat mai lung" către jucătorii Dinamo.

Preşedintele CS Dinamo a mai spus că întregul conflict a pornit chiar de la încălzire, dar bătaia generală nu putea fi anticipată.

Pe de altă parte, Daniel Carpo, jucător la echipa de rugby Farul, a declarat că se ştia dinainte de meci că va exista un conflict. El a explicat că jucătorii de la Farul au primit mesaje prin care erau avertizaţi că cei de la Dinamo vor încerca să se răzbune pe injuriile primite în timpul meciului cu Georgia. Jucătorul a mai spus că scandalul s-a oprit de la sine, când spiritele s-au mai calmat pe teren.

Mai multe articole despre:
Dinamo scandal bătaie Elisabeta Lipă