MENIU

Elena Udrea: "The land of choice" nu este un brand, este un vers al unui imn

Elena Udrea: The land of choice nu este un brand, este un vers din imnul turistic al României
foto: NewsIN

"The land of choice nu este un brand, este un vers al unui imn compus de către Marius Moga, iar ideea cu noul brand de ţară mi-a venit datorită faptului că România este ţara în care orice vis de vacanţă poate deveni posibil. În prezent nu avem un brand, e doar un vers al unui imn. Deocamdată suntem într-o licitaţie internaţională până când vom alege brandul României", a precizat ministrul Turismului, Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Declaraţia Elenei Udrea este confirmată şi de către purtătorul de cuvânt al ministerului Educaţiei, Ştefan Lungu, care a declarat pentru ziarul Cotidianul că "The land of choice" este o expresie extrasă din imnul turistic al României care va fi lansat la mare pe 1 mai.

„A apărut o confuzie, cauzată de faptul că, după concertul Bregovici, noi am proiectat pe ecrane acest text, atunci când am anunţat evenimentele de 1 şi 2 mai. Nu este vorba despre un slogan, este o frază din imnul turistic“, ne-a spus Lungu. Citeşte mai mult în Cotidianul.

Sloganul prin care a ţara noastră a fost prezentată în lume a fost „Romania, simply surprising“, dar a fost considerat nepotrivit de actualul ministru al Turismului, Elena Udrea.

Mai multe articole despre:
turism Elena Udrea brand mare imn