MENIU

Elena Udrea, legături cu un megaproiect imobiliar la Cluj-Napoca, unde e primar Emil Boc

Elena Udrea (foto: FB)

Elena Udrea s-ar afla în spatele unui uriaș proiect imobiliar în Cluj! Fosta șefă de la Turism ar fi direct legată de construirea unui ansamblu cu zece mii de apartamente. Iubitul lui Udrea, Adrian Alexandrov, ar controla firma care deține site-ul unde se vinde proiectul. În poveste apar și socrii finului Elenei Udrea. Foarte important, Realitatea PLUS a încercat să obțină reacții din partea Elenei Udrea și a primarului din Cluj, Emil Boc, însă cei doi nu au răspuns până acum. 

Este vorba de un proiect imobiliar de amploare, prin care ar urma să fie construit un ansamblu cu zece mii de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferinţă.

Proiectul ar avea girul primarului din Cluj Napoca, Emil Boc, fost coleg de partid și șef al Elenei Udrea, când actualul edil era premier, iar fosta "blondă de la Cotroceni" era ministrul Turismului și Dezvoltării.

Site-ul pe care se vinde proiectul ar fi deținut de o firmă controlată de iubitul Elenei Udrea, potrivit Realitatea Plus.

Jurnalistul Liviu Alexa susține că socrii finului Elenei Udrea ar fi și ei trecuți ca acționari la această companie. Mai mult decât atât, potrivit acestuia, administratorul acestei firme e, de asemenea, apropiat de Elena Udrea. Vorbim despre o fostă consilieră și șefă de cabinet a lui Udrea, la Camera Deputaților. Recent, fosta șefă de la Turism a fost chiar în Cluj. Într-o imagine postată pe internet, Udrea apare alături de partenerul său. 

Mai multe articole despre: