MENIU

Elena Băsescu şi-a făcut un blog pentru campania electorală - VEZI GALERIE FOTO

Foto: RTV
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro
Foto: ebasescu.ro

Mezina preşedintelui vrea - pe lângă un loc de eurodeputat - să cucerească blogosfera! Şi-a deschis pe internet un jurnal real al Elenei B. Este o replică la jurnalul pamfletar publicat săptămânal de "Academia Caţavencu". Pentru a ne convinge de autenticitatea blogului, fiica preşedintelui a postat câteva amintiri din copilărie.

"Bine te-am găsit! Sunt EBA. Hai să ne întâlnim să vezi ce fac eu în mod real! Ce locuri văd, ce oameni întâlnesc, ce părere am în general şi cum încerc să fiu mai bună pentru ce mi-am propus: să te reprezint cu bună-credinţă în Europa." Aşa sună invitaţia mezinei prezidenţiale din lumea virtuală.

Toată lumea o consideră "fata lui tata", dar, ca un paradox, a crescut fără tată! Elena Băsescu îşi aminteşte că, timp de 12 ani, adică aproape toată copilăria sa, îşi vedea tatăl o dată pe an, când acesta se întorcea de pe mare. Aşa că pozele din copilărie sunt la mare preţ. Eba le arată lumii întregi pe blogul de campanie.

Dar Elena Băsescu merge pe o cale bătătorită de foarte mulţi politicieni. Şi ei au folosit ca armă eletorală imaginile din copilărie. De exemplu Elena Udrea. Ea şi-a publicat amintirile din copilărie pe blog. O copilărie petrecută la Buzau, şi nu la Pleşcoi, ţine să precizeze ministrul Turismului.

Mai multe articole despre:
blog alegeri Elena Băsescu europarlamentare EBA