MENIU

Elena Băsescu: Presa a exagerat tot timpul cu ieşitul meu la discotecă

Foto: NewsIn
Elena Băsescu: Am multe de făcut la Bruxelles
Elena Băsescu a mers la Cupa României la Karate

\"Presa a exagerat tot timpul cu ieşitul meu la discotecă, cu preocupările extra-politice\", a declarat, sâmbătă, Elena Băsescu, candidată independentă la alegerile europarlamentare. Mezina preşedintelui a ales să meargă, sâmbătă, la Cupa României la Karate.

Partidele cu greutate fac lansări fastuoase de candidaţi. Cu baloane, muzică, dansuri şi discursuri. Cu deplasări multe în ţară, să ajungă la cât mai mult electorat. Ca independent, bugetul e mai mic şi trebuie să te descurci aşa cum poţi. Aşa că mezina preşedintelui, de exemplu, a ales să meargă la Cupa Românie la Karate, la Sala Floreasca.

După modelul deja consacrat de tatăl său, mezina familiei Băsescu dă autografele, se pupă cu alegătorii şi se fotografiază cu cei prezenţi.

Şi cum este campanie, Elena Băsescu a îmbinat utilul că plăcutul. A zâmbit la camere, a stat de vorbă cu părinţii şi i-a decorat pe micuţii karatişti.

Despre candidatura la alegerile europarlamentare, Elena Băsescu a declarat: "Am multe de făcut la Bruxelles. În primul rând, mi-aş dori ca generaţia din care fac parte să fie reprezentată de cineva ca ei, nu de altcineva. Să trimită o persoană puţin mai nonconformistă, ieşită din tiparele politicianului obişnuit".

Candidata independentă la alegerile europarlamentare a mai făcut câteva precizări legate de presă şi imaginea care i-a fost creată: "Mondenă m-a făcut presa. Eu nu am fost o persoană mondenă. Presa a exagerat tot timpul cu ieşitul meu la discotecă, cu preocupările extra-politice, dar care de fapt nu există. Tot ce s-a scris în presă, majoritatea lucrurilor, în proporţie de 95%, nu sunt adevărate".

Tânăra candidată are de gând ca, până pe 7 iunie, să bată ţara în lung şi-n lat. O va face cu un microbuz de campanie special inscripţionat cu sloganul "Ia atitudine". Cât despre Traian Băsescu, acesta nu se va implica deloc în campania fetei sale.

Mai multe articole despre:
alegeri campanie Traian Băsescu vot Elena Băsescu