MENIU

Elena Băsescu îi numeşte pe jurnaliştii de la Associated Press "tonomate" şi "isterici"

FOTO: NewsIn

Tonomate şi isterici. Aşa îi numeşte Elena Băsescu pe jurnaliştii care au scris despre ea, după ce a anunţat că vrea să candideze la europarlamentare. Fiica cea mică a preşedintelui spune că o parte din presă manipulează şi vrea, de fapt, să lovească în Traian Băsescu.

"Nu mă tem de voi", adică de "tonomate", scrie Elena Băsescu pe blog. "Nu are rost să mă disculp acum în faţa valului de atacuri mişeleşti. Vrea să le spun acestor "domni" doar atât: NU MĂ TEM DE VOI! Am dreptul la o viaţă privată minimală pe care nu vreau să o mai amestecaţi tendenţios cu viaţa mea publică."

"Tata a avut perfectă dreptate când v-a numit astfel. Şi se vede treaba că astfel de specimene nu sunt numai la noi în ţară, ci mai sunt şi pe afară. Cei de la Associated Press n-au catadicsit nici măcar să-mi dea un telefon sau un mail în care să ceară şi părerea mea, una, acolo, cât de mică. Halal jurnalism!'', continuă fiica şefului statului.

Elena Băsescu mai spune că este vorba doar de tehnici de manipulare a opiniei publice, pe care le poate recunoaşte oricine are un master în comunicare. Aceste tehnici au ca scop, de fapt, denigrarea tatălui său, prin ricoşeu.

"Dar nu o să vă mai meargă de azi înainte. Am amânat mult folosirea blogului ca formă de comunicare pentru că încă mai credeam că există un minim bun simţ la unii dintre "bravii" jurnalişti isterici. Dar toate au o limită. Aşa că începând de azi voi da replică pe măsură tuturor celor care o merită. Marele filosof german (Friedrich Nietzsche, Amurgul Idolilor n.r) spunea că "ce nu te doboară, te face mai puternic. Se pare că eu o să am confruntarea cea mai grea pentru europarlamentare, nu-i aşa? Am încredere în votul românilor, în tatăl meu, în colegii mei de partid. Nu în… tonomate!", conchide Elena. 

Citeşte şi Associated Press comentează candidatura Elenei Băsescu la Parlamentul European