MENIU

Elena Băsescu a strâns 200.000 de semnături pentru candidatura la Parlamentul European

Foto: gandul.info
E. Băsescu: Nu mizez pe sprijinul PD-L absolut deloc

200.000 de semnături, de două ori mai mult decât are nevoie un independent ca să se înscrie la alegerile pentru Parlamentul European. Este performanţa anunţată de Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui României. Elena Băsescu a precizat că nu se bazează pe sprijinul PD-L în lupta electorală, deşi staff-ul ei de campanie este format în mare parte din foşti colegi din organizaţia PD-L Bucureşti.

"Nu mizez pe sprijinul PD-L absolut deloc pentru că partidul are un obiectiv clar, acela de a câştiga alegerile europarlamentare", a spus Elena Băsescu, până nu demult secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD-L.

Elena Băsescu a ţinut să mulţumească "tuturor celor care au semnat, ajutându-mă să iau startul".

"Ţin să precizez că sunt foarte realistă: semnătura nu este tot una cu votul. Votul este momentul adevărului", a precizat Elena Băsescu.

"Sper ca cei ca mine, mai mult conformişti şi mai puţin supuşi cutumelor, aşa cum mă văd presa şi tata, mă vor vota. De asemenea, mă bazez pe sprijinul celor care cred că pot deveni, la un moment dat, un politician bun", a completat aceasta.

Elena Băsescu a mai precizat că, după acţiunea de luni de la Tribunal când îşi va depune semnăturile, va lansa un site pe internet, urmând ca, mai apoi, să deschidă un cont bancar pe numele său. "Resursele financiare vor fi făcute publice, conform legii", a asigurat fiica preşedintelui Băsescu.

Fost secretar general al organizaţiei de tineret PD-L, Elena Băsescu, a declarat în urmă cu două săprămâni că alege să candideze ca independent pentru ca tatăl ei să nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L să nu "aleagă" între ea şi intelectuali. 

Mai multe articole despre:
alegeri campanie Elena Băsescu europarlamentare PD-L