MENIU

Elena Băsescu a câştigat un mandat de europarlamentar, potrivit BEC

Elena Băsescu a declarat că nu se aştepta să obţină un rezultat aşa de mare la alegerile pentru Parlamentul European
Foto: realitatea.net
Emil Boc către Elena Băsescu:" Bine ai venit acasă, casa de unde nu ai plecat niciodată".
Elena Băsescu este din nou membru PD-L
După aflarea rezultatelor, Elena Băsescu s-a reîntors în PD-L

Happy-end în epopeea electorală a Elenei Băsescu. Datele Biroului Electoral Central o dau câştigătoare a unui mandat de europarlamentar. Acesta va completa lista mandatelor PD-L, pentru că aseară, fiica mai mică a preşedintelui ţăriii a revenit în partidul care a lansat-o. Traian Băsescu s-a bucurat de victoria mezinei, iar colegii democrat-liberali au reprimit-o cu aplauze.

În momentul prezentării exit-polului, preşedintele Băsescu a ţinut să-şi îmbrăţişeze fiica şi să spună presei că nu a ajutat-o cu nimic în campanie.
Partidul a primit-o cu braţele deschise. Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc i-a spus chiar la intrarea în sediu: "Bine ai venit acasă, casa de unde nu ai plecat niciodată". Iar Monica Iacob Ritzi i-a înmânat  un set de documente pentru a redeveni membru PD-L.

Elena Băsescu a declarat că nu se aştepta să obţină un rezultat aşa de mare şi că se întoarce în PD-L.

"În toamnă eram la egalitate cu PSD-ul, iar acum suntem din nou la egalitate", a declarat Elena Băsescu duminică seară. Ea a mai spus că e nerăbdătoare să se întoarcă în PD-L şi că nu se poate spune că a furat din voturile PD-L. 

"Este clar că mie voturile mi-au venit din altă parte", a precizat Elena Băsescu. "Fără sprijinul familiei nu aş fi putut să mă înham la o astfel de luptă", a mai spus fiica preşedintelui.

Mai multe articole despre:
voturi Emil Boc rezultate Elena Băsescu PD-L