MENIU

Ecaterina Andronescu: Noua formă de examen de Bacalaureat nu va mai conţine şi proba de sport

Foto: REALITATEA.NET
Ecaterina Andronescu a vorbit la videochatul Realitatea.NET LIVE despre situatia in invatamant

Ecaterina Andronescu a anunţat miercuri în cadrul videochatului REALITATEA.NET Live că noile norme metodologice de desfăşurare a noului tip de Bacalaureat nu vor mai include şi proba sportivă..

Ecaterina Andronescu a anunţat în cadrul videochatului că studenţii care au absolvit Spiru Haret, specializarea ID vor avea diplomele anulate. 

Tot în cadrul videochatului, ministrul Educaţiei a anunţat că noul tip de examen de Bacalaureat nu va mai conţine în aria de opţiuni şi sportul.

Printre altele, ministrul Educaţiei a negat informaţiile din presă, potrivit cărora la Universitatea Bucureşti se fac reduceri de personal, afirmând în schimb că în cazul salariilor foarte mari se va schimba metodologia de acordare a sporurilor şi orelor de curs.

REALITATEA.NET LIVE este talk-show-ul online de opinie şi dezbateri despre oameni, fapte şi evenimente cu greutate pentru români lansat de REALITATEA.NET, portalul de ştiri numărul 1 în România şi cel mai important produs din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu.