MENIU

Ecaterina Andronescu: "Am făcut în opt luni ce nu au făcut alţii în patru ani"

FOTO: oron.ro
Ministrul Educaţiei a mai adăugat că nu a fost visul său să devină ministru şi că singurul ei interes este să vadă legile Educaţiei adoptate

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat joi că pachetul legilor Educaţiei poate fi o opţiune politică, dar a subliniat că are mult mai multe principii decât Codul Miclea.

Ecaterina Andronescu nu a vrut să răspundă acuzaţiilor deputatului PD-L, Sulfina Barbu, care a acuzat-o că vrea să îşi promoveze Codul Andronescu pentru a-şi asigura un loc de muncă după retragerea din politică.  

Ministrul Educaţiei a mai adăugat că nu a fost visul său să devină ministru şi că singurul ei interes este să vadă legile Educaţiei adoptate, după o dezbatere publică. Ecaterina Andronescu nu a dorit să se amestece în disputa între cele două partide de la Guvernare cu privire la întâietatea codurilor, Miclea şi Andronescu, susţinând că este o decizie exclusivă a conducerii.

Întrebată de ce nu a luat aceste măsuri în cele opt luni de guvernare, ministrul a subliniat că a făcut mai multe în ultimele opt luni decât toţi ceilalţi ministrii în ultimii patru-cinci ani.