MENIU

EA a prezentat personajul Subject Zero pentru Mass Effect 2. VEZI VIDEO

FOTO: REALITATEA.NET
Mass Effect 2: Subject Zero Trailer

Tokio Game Show a dat ocazia mai multor distribuitori să-şi promeveze jocurile, iar EA a ales să prezinte un personaj nou pentru Mass Effect 2.

Subject Zero va face parte, cel mai probabil, din clasa Biotic şi aşa cum o prezintă trailer-ul, va fi un echivalent feminin al lui Wrex. Nu se cunosc foarte multe date despre ea, dar cu siguranţă vor apărea scântei deoarece în filmuleţul scurt, pus la dispoziţie iniţial pentru Gamespot, se intuieşte o posibilă idilă (şi probabil o scenă de sex) care va pune pe jar, din nou, comunitatea online.

Pentru cei care nu ştiu nimic despre povestea din Mass Effect 2 atunci merită o recapitulare. Armata de Geth a lui Saren a fost înfrântă, iar oamenii se înfruntă acum cu o ameninţare şi mai mare. Shepard se întoarce şi în acest joc, şi cu o echipă aproape nouă, va încerca să lupte împotriva ameninţării. 

Mass Effect 2 se va lansa în perioada ianuarie-martie, 2010, pe PC şi Xbox 360. 

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=980322&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=980322
Mai multe articole despre:
PC Electronic Arts Xbox 360