MENIU

Duvăz: PSD nu va mai participa la şedinţe de Guvern în care vizita preşedintelui este neanunţată

Foto: News In

PSD îşi retrage miniştrii de la şedinţele de Guvern. Purtătorul de cuvânt al partidului, Bogdan Niculescu Duvăz, a anunţat că PSD va refuza să mai participe la şedinţele de Guvern la care îşi va face apariţia şi Traian Băsescu, fără a-şi anunţa prezenţa în prealabil.

Membrii PSD  consideră drept incorectă decizia lui Traian Băsescu de a participa la şedinţa de Guvern de duminică, fără a-i anunţa în prealabil pe toţi reprezentanţii coaliţiei de guvernare.

''Este un fel de umilire la adresa partenerului de guvernare. Nu cred că în felul acesta se poate continua pe termen lung'', a comentat şi Adrian Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la şedinţa de Guvern de duminică, el declarând că optimismul BNR nu are acoperire, câtă vreme va fi scădere a PIB şi în T2, ceea ce înseamnă intrarea în recesiune a României, iar în aceste condiţii Executivul trebuind să asigure plata salariilor.

Traian Băsescu a spus că în condiţiile în care se va înregistra o scădere a PIB-ului şi în al doilea trimestru, înseamnă că România intră în recesiune. Şeful statului a mai spus că România "îndeplineşte toate condiţiile să intre în recesiune".  "Abia în trimestrul 3 sau 4 poate reuşim să stăpânim deprecierea economiei", a mai spus Băsescu. Preşedintele a mai arătat că în aceste condiţii este nevoie ca Guvernul să asigure plata salariilor.

Mai multe articole despre:
guvern PSD Traian Băsescu Bogdan Niculescu Duvăz