MENIU

Duvăz: Demisia lui Dragnea nu e un act de presiune politică

Foto: NewsIn

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat luni pentru NewsIn că demisia lui Liviu Dragnea nu este un act de presiune politică, ci un gest unilateral, şi că în acest moment coaliţia de guvernare trebuie să dea dovadă de solidaritate.

"Nu e un gest de presiune politică, e un gest unilateral. Situaţia nu e bună, sigur multe ministere au probleme. E un gest pe care dl. Dragnea şi-l asumă pentru că PSD trebuie în continuare să-şi respecte angajamentele de atunci când a intrat în coaliţie", a declarat Duvăz.

Purtătorul de cuvânt al partidului spune că PSD trebuie să facă rapid altă nominalizare, iar coaliţia să dea în acest moment dovadă de soliditate. "Cu siguranţă, PSD va trebui să facă o nouă nominalizare, este o situaţie în care cele două partide trebuie să se pună de acord. În momentul ăsta trebuie să dăm dovadă de soliditate", a mai arătat deputatul.

Duvăz a mai declarat că este convins că Dragnea s-a consultat cu "toată conducerea" PSD înainte de a-şi asuma acest gest. "Problema lipsei banilor nu e de ieri-de azi, ci de câteva zile. Dl. Dragnea a aflat ce-l aşteaptă când a intrat în minister. În momentul în care îţi asumi o demnitate precum cea de la MAI îţi asumi şi o mare responsabilitate", a adăugat deputatul.
Mai multe articole despre:
demisie Liviu Dragnea Bogdan Niculescu Duvăz