MENIU

După bloguri

Foto: RTV

Show-ul După Bloguri este difuzat,  în fiecare duminică seară, şi este prezentat de Teo din trupa "Deko". Cunoscutul comedian de stand-up, pe numele său real Claudiu Teohari, aduce în faţa telespectatorilor cele mai interesante întâmplări ale săptămânii descoperite pe zecile de mii de bloguri şi site-uri care alcătuiesc internetul românesc, pe care le comentează alături de invitaţii săi din blogosfera românească.

Formatul emisiunii După Bloguri este o premieră pentru Realitatea TV, televiziune care şi-a obisnuit publicul cu ştiri la minut şi dezbateri pe teme politice sau economice, show-ul adresându-se, în special, internauţilor şi tinerilor care îşi culeg informaţiile din alte surse decât mass-media clasice.

În acelaşi timp, a fost lansat şi DupăBloguri.ro, website-ul emisiunii care  găzduieşte momente din culise, cadre fierbinţi, posturi obraznice, topuri cu blogeri şi despre bloguri, dezbateri, lupte încrâncenate între blogeri relaxaţi, revista blogurilor pe domenii şi multe alte suprize.

DupăBloguri.ro este realizat de F5, divizia new media a grupului Realitatea-Caţavencu, şi TreeWorks, una dintre cele mai importante companii de web development din România.


Mai multe articole despre:
După bloguri