MENIU

Dumitru Dragomir: Lajos a făcut mari deservicii clubului Dinamo şi şi-a stricat finalul de carieră

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat duminică, pentru agenţia NewsIn, că maniera în care Tiberiu Lajos a arbitrat partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo, scor 1-1, a lăsat loc la comentarii care nu fac altceva decât să afecteze imaginea clubului din Ştefan cel Mare.

"Lajos a făcut mari deservicii clubului Dinamo, dar şi Comisiei Centrale a Arbitrilor şi, după părerea mea, şi-a stricat finalul de carieră. Dinamo nu avea nevoie de un asemenea scandal şi bătaie de joc. Acum lumea o să creadă că dinamoviştii au venit la Mediaş cu tema făcută. De aia spun că Lajos a făcut mari deservicii lui Dinamo", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF şi-a exprimat opinia cu privire la maniera în care Lajos trebuia să judece fazele delicate ale meciului Gaz Metan Mediaş-Dinamo: "Eu nu i-aş reproşa acel penalty pe care nu l-a dat la henţul lui Moţi, acolo se dă sau nu se dă, dar la intrarea aceea a lui Papa Malick din repriza a doua şi la continuarea fazei de către Izvoranu, după ce se fluierase, Lajos trebuia să dea cartonaşe".

Dragomir a comentat şi acuzaţia lui Gigi Becali, care a declarat că Lajos ar fi primit "50.000 de cocoşei" din partea clubului Dinamo: "Nu, nu, sunt convins că Borcea nici măcar nu a vorbit la telefon cu Lajos, pentru că acum lumea se fereşte de treaba asta. Lajos probabil că a fost într-o dispoziţie proastă la acel meci".

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a remizat, sâmbătă, scor 1-1, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, într-o partidă în care arbitrul Tiberiu Lajos nu a acordat un penalty pentru gazde în prima repriză, la un henţ făcut de Moţi pe linia porţii. Medieşenii au mai reclamat neacordarea a trei cartonaşe roşii, lui Moţi, Izvoranu şi Papa Malick.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat, duminică, pentru NewsIn, că Tiberiu Lajos va fi oprit de la delegări din toate competiţiile până la finalul sezonului, urmând ca situaţia sa să fie discutată în cadrul unei şedinţe a CCA ce va avea loc în luna martie.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Dumitru Dragomir Tiberiu Lajos