MENIU

Dumitru Dragomir: "Dinamo a pierdut trei meciuri din cauza arbitrilor în acest sezon! Anul trecut a pierdut campionatul tot pe greşeli de arbitraj!"

Foto: NewsIn

Dumitru Dragomir pare a le da dreptate oficialilor dinamovişti, care s-au plâns că gruparea din Ştefan cel Mare este defavorizată de arbitri. Preşedintele LPF e de părere că Dinamo a pierdut doar în acest sezon trei meciuri din cauza erorilor fluieraşilor, dar şi că roş-albii au pierdut campionatul în sezonul trecut tot pe mâna arbitrilor.

"Dinamo a pierdut trei meciuri din cauza arbitrilor în acest sezon. Aici e deranjul de pe lume şi Borcea e în pragul nebuniei. Şi anul trecut tot pe greşeli de arbitraj au pierdut campionatul şi anul acesta, dacă îl vor pierde, tot de asta va fi. Dacă ne gândim că aveau nouă puncte acum, era altceva", a declarat Dumitru Dragomir, la Sport Total FM.

Oficialul Ligii a găsit şi explicaţia pentru scandalurile din ultima vreme în care au fost implicaţii oamenii în negru şi prestaţiile slabe ale acestora. "Ani de zile nu s-a ocupat nimeni de promovarea arbitrilor. S-a lăsat arbitrajul de la clasele inferioare cu baremuri compromiţătoare, care le permitea să facă şmecherii de tineri. În ultimul timp am crescut baremul la ligile inferioare şi la Liga Profesionistă am făcut baremul de minim 60 de milioane la un meci. Un arbitru profesionist poate câştiga peste 200 de milioane de lei vechi pe lună, într-o ţară în care salariul mediu este de şapte milioane de lei vechi", a mai spus preşedintele LPF.

Cristi Borcea şi Vasile Turcu au acuzat vehement arbitrajul lui Ciprian Danşa, din ultima etapă, din partida Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 1-1. Ulterior, după partidă, arbitrul Danşa a recunoscut că a greşit că nu a acordat penalty în finalul întâlnirii, la duelul dintre Ciucă şi Andrei Cristea. Chiar şi fundaşul Gloriei a recunoscut că l-a faultat pe atacantul dinamovist.

Mai multe articole despre:
Dinamo Gloria Bistriţa Dumitru Dragomir arbitri