MENIU

"Drumul ruşinii", între Şercaia şi Hoghiz, mai aşteaptă până la asfaltare

Foto: RTV
Până când drumul va fi refăcut localnicii continuă să protesteze în acest mod original.

Drumul judeţean 104, dintre Şercaia şi Hoghiz, a fost construit acum 60 de ani. Se întinde pe 25 de km, e plin de gropi şi este circulat, zilnic, de sute de maşini de mare tonaj. Localnicii l-au numit "drumul ruşinii".

Proiectul de reabilitare a drumului judeţean 104 Şercaia - Hoghiz a ajuns în luna martie în atenţia Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Deputatul PNL Mihai Donţu a propus (în martie 2009 - n. red.) un amendament la bugetul de stat pe anul 2009, care prevede alocarea sumei de 8 milioane de lei pentru Proiectul "Reabilitare DJ 104 Şercaia - Hoghiz", judeţul Braşov, anunţa Bună Ziua Braşov.

Consiliul Judeţean Braşov a început încă din luna martie procedura de clasare a DJ 104 în drum naţional. Reprezentanţii CJ Braşov consideră că valoarea totală a costurilor de reabilitare a drumului Şercaia - Hoghiz se ridică la peste 40 de milioanei de eli.

Până când drumul va fi refăcut localnicii continuă să protesteze în acest mod original.

Dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit pe care aţi reuşit să-l surprindeţi, trimiteţi-ne fotografiile sau filmele pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe www.realitatea.net, la secţiunea Martor ocular.

Mai multe articole despre:
drum