MENIU

Drumul Naţional 1 a fost blocat în dreptul localităţii Apoldul de Sus

Foto: Realitatea TV

Drumul Naţional 1 a fost blocat mai bine de trei ore în apropierea localităţii sibiene Apoldul de Sus din cauza unui accident în care au fost implicate trei tiruri. Unul dintre şoferi, cetăţean ceh, a ajuns la spital cu multiple fracturi, iar mai multe materiale de construcţii s-au răsturnat pe carosabil.

Accidentul s-a petrecut la 30 de kilometri de Sibiu, în apropierea localităţii Apoldu de Sus. Un autotren care circula dinspre Sibiu spre Alba Iulia a derapat, a intrat pe contrasens şi a lovit alte două tiruri. Şoferul care conducea autotrenul care a derapat are însă, altă variantă. 

"Eram pe coborâre.  El era în depăşire şi a dat direct în mine. Eu nu am simţit să intru în balans.", a declarat şoferul.

"Conducătorul unui tir, care se deplasa dinspre Sibiu înspre Alba, a derapat, a pătruns cu semiremorca pe sensul opus de deplasare şi a acroşat pouă  tiruri.", a precizat comisar Alin Pahonţu, şef Poliţia Rutieră.

Şoferul unuia dintre tirurile care circula regulamentar, un cetăţean ceh, de 29 de ani, a ajuns la spitalul Judeţean din Sibiu.

"A suferit un accident rutier cu fractură la ambele femure care necesită intervenţie chirurgicală. Mai are asociat un traumatism cranio-cerebral minor.", a afirmat Constantin Roşca, medicul şef UPU Sibiu.

În urma impactului, pe şosea umedă s-au împrăştiat materiale de construcţie. Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru mai bine de trei ore. 

Mai multe articole despre:
accident Sibiu DN1 tiruri