MENIU

Dragomir: "Pentru Gigi Becali bag mâna în foc, nu a dat niciodată bani la arbitri!"

Foto: NewsIn
Dumitru Dragomir vorbeşte despre scandalul din arbitraj

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a fost invitatul lui Robert Turcescu, într-o ediţie specială la Realitatea Tv. Subiectul emisiunii a fost scandalul din arbitraj, un arbitraj despre care oficialul LPF susţine că e cel mai bun din ultimii 20 de ani, potrivit unei analize a Comitetului Federal al FRF!

Dumitru Dragomir a infirmat zvonurile din presă care-l dădeau prezent miercuri la DNA, pentru audieri. Dragomir a declarat în schimb că a depus o cerere la Curtea de Apel, pentru a-l putea vizita pe Gigi Becali în arest. Dragomir a comentat şi scandalul din arbitraj.

"Eu şi Mircea Sandu nu suntem organe de cercetare penală, mai ales eu, care sunt de la Ligă. Dar nu există pădure fără uscături. Totuşi, nu credeam în viaţa mea, de Penescu ăsta, care urla din gură de şarpe că e furat de arbitri, sau de Constantin, care îi era frică şi de umbra lui...Eu am totuşi o impresie bună despre Constantin. Staţi să se dovedească, să vedem dacă nu existau cumva nişte contracte între ei. Dacă Constantin cumpăra zahăr de la Penescu?", a vorbit Dumitru Dragomir, la Realitatea Tv. "Oricum, cred că pe Penescu l-au luat şi cu altceva, cu OPC-ul, ceva", a mai spus Dragomir.

Preşedintele LPF l-a apărat pe Gigi Becali, afirmând că finanţatorul Stelei nu este implicat în niciun fel de relaţie cu arbitri. "Pentru Gigi Becali bag mâna în foc că nu a dat bani la arbitri. El a dat premieri la jucători, dar asta nu e mită. Dacă "Valiza" era mită, îl ridicau imediat. Dar asta nu e corupţie, se practică în toată Europa", a afirmat Dragomir.

În ciuda scandalului uriaş din arbitraj, preşedintele LPF e de altă părere. "Arbitrajul din ultimul an e cel mai bun din ultimii 20 de ani! Şi asta nu e părerea mea, ci o analiză a Comitetului Federal", susţine Dragomir.

În încheiere, Dumitru Dragomir a afirmat că, în ciuda scandalului în care este implicat fotbalul, nu are motive de a pleca de la cârma LPF. Oficialul Ligii nici nu vrea să se gândească la demisie! A făcut doar lucruri bune în fotbal.

"Am mai mari emoţii dacă merg pe stradă, să nu mi scrântească glezna... Eu am mai trecut prin momente din astea, şi acum 31 de ani! Am ştiut că odată se va sparge buboiul. De ce credeţi că eu nu am stat niciodat de vorbă cu cineva de la CCA, cu vreun arbitru? Pentru că ştiam că odată cineva dintre ei va greşi şi nu voiam nici să ştiu, nici să fiu implicat. M-am ferit de astea, că e ţara şoaptelor şi a mersului pâş-pâş. Nu plec de la LPF. Mă simt nevinovat şi am făcut lucruri extraordinar de bune. S-a dovedit că fotbalul s-a îmbunătăţit cu mine", a încheiat Dragomir.

Mai multe articole despre:
LPF Dumitru Dragomir Turcescu