MENIU

Dragnea: Sunt voci în partid, inclusiv eu, care spun că nu mai are rost să mai stăm în Coaliţie

Foto: dincalarasi.ro

În PSD există mai multe "voci" care spun că nu are rost ca social-democraţii să mai stea în actuala Coaliţie, a spus, miercuri, vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, precizând, totodată, că şi el este de aceeaşi părere.

"Sunt voci în partid, inclusiv eu, care spunem că nu mai are rost să mai stăm în această coaliţie, sunt voci care spun că riscăm să aruncăm România într-o criză politică şi care poate accentua criza economică", a spus, miercuri, Liviu Dragnea.

Liderul PSD şi-a argumentat poziţia afirmând că actuala coaliţie îşi îndepărtează din ce în ce mai mult atenţia de la problemele cetăţenilor. "Noi stăm într-o coaliţie în care suntem provocaţi, în mod sistematic, şi o coaliţie care face ca o parte din membrii Guvernului să se depărteze din ce în ce mai mult de problemele reale ale populaţiei", a spus Dragnea.

Vicepreşedintele PSD a adăugat că partidul său este provocat, sistematic, de un premier care îşi "încordează muşchii" pentru a-şi asuma răspunderea pe nişte legi care provoacă nemulţumiri în rândul populaţiei.

"Asistăm şi noi, de câteva zile, la o încordare a muşchilor primului ministru, care vrea neapărat să-şi pună nişte termene, vrea neapărat să-şi asume răspunderea pe nişte legi de importanţă majoră şi care, şi la această oră, provoacă multe dezbateri şi foarte multe nemulţumiri. Ori, ca prim-ministru, în condiţiile în care la un act normativ important sesizezi că în sindicate şi în rândul unor alte structuri sociale provoacă foarte multe nemulţumiri, nu înţeleg de ce vrei neapărat să îţi asumi răspunderea când ştii că actul ăla provoacă multă nemulţumire şi este nevoie să fie dezbătut în Parlament. Dar, din moment ce Elena Udrea îşi permite să îşi bată joc de acest Parlament, nu mă mai miră nici la Emil Boc", a încheiat liderul PSD.