MENIU

Dragnea despre Udrea: Stătea cu fluierul în gură şi număra chiloţii salvamarilor

Foto: NewsIn
Dragnea: Vreau să vă cerem iertare

Vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a vorbit tinerilor social-democraţi, la Şcoala de Vară de la Otopeni, despre "ipocrizia din partea portocalie", ironizând-o pe Elena Udrea despre care a susţinut că "număra chiloţii salvamarilor", şi cerându-le scuze tinerilor pentru cedarea MTS către PD-L.

"M-am uitat cu atenţie în ultima perioadă la mulţi oameni politici, unii chiar parteneri cu noi, care acuză PSD de faptul că nu e preocupat de guvernare şi are alte priorităţi. Îmi pare rău, n-am reuşit să văd până acum un grad mai ridicat de ipocrizie la alţi politicieni decât în partea asta portocalie", a comentat Dragnea sâmbătă acuzaţiile recente ale liderilor PD-L.

"Am o datorie morală faţă de voi, să ne iertaţi că am acceptat ca Ministerul Tineretului să fie preluat de nişte persoane care şi-au bătut joc de noţiunea de tineret, pentru asta eu vă cer iertare (...) Vreau să vă cerem iertare că am acceptat să se înfiinţeze Ministerul Turismului şi că am acceptat, spun exact, că am acceptat ca acest minister să fie gestionat de Regina Salvamarilor - chiar o spun cu bună credinţă şi cu admiraţie (râsete în sală, n.r.) Singura acţiune care mi-a rămas în minte este că stătea cu fluierul în gură şi număra chiloţii salvamarilor", a afirmat liderul PSD.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, la şcoala de vară a TSD, că el a fost cel care a propus înfiinţarea Ministerului Turismului şi denumirea tuturor celorlalte ministere, dar că nu a fost şi cel care a stabilit titularii acestor portofolii.

Afirmaţiile lui Mircea Geoană au fost făcute în contextul în care antevorbitorul său, ministrul Constantin Niţă, a spus că nu este nevoie de un minister al turismului câtă vreme nu există "un produs turistic adevărat".
Mai multe articole despre:
turism PSD Elena Udrea salvamar PD-L Liviu Dragnea