MENIU

Două persoane au fost rănite după ce o ambulanţă s-a răsturnat în Mehedinţi din cauza poleiului

Foto: europafm.ro

Doi salariaţi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi au ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean Mehedinţi, după ce s-au răsturnat cu ambulanţa în care se aflau.

Ambulanţa se îndrepta spre localitatea Bâcleş, judeţul Mehedinţi, pentru a prelua un pacient, însă în jurul orei 12.00, s-a răsturnat în satul Plopi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit din decor în partea stângă a carosabilului.

"O salvare de la SJA Mehedinţi, pe fondul nerespectării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu gheaţă, la efectuarea unei manevre de frânare a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers, izbindu-se puternic într-un copac de pe marginea drumului. Ambulanţa s-a răsturnat pe o parte", a precizat subinspectorul Claudiu Bebec de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Şoferul a scăpat doar cu câteva zgârâieturi, dar a fost internat în stare de şoc la Spitalul Judeţean Mehedinţi. Asistenta medicală a suferit mai multe fracturi, un diagnostic exact urmând să fie stabilit după efectuarea mai multor radiografii. Pacientul de la Bâcleş a fost preluat de o altă ambulanţă.

Ambulanţa va necesita câteva reparaţii, după ce va fi luată de la faţa locului cu o platformă.
Mai multe articole despre:
accident ambulanţă polei