MENIU

Două cadavre au fost lăsate în faţa Prefecturii Gorj

Foto: Realitatea TV
Ajutorul şefului de post din comuna gorjeană Padeş ar fi trebuit să ducă două cadavre la Medicina Legală, însă, având ceva de făcut la Prefectură, poliţistul şi-a lăsat maşina în faţa instituţiei cu morţi cu tot.

Caz şocant la Târgu-Jiu. Două cadavre au fost lăsate într-o maşină în faţa Prefecturii. Ajutorul şefului de post din comuna gorjeană Padeş ar fi trebuit să le ducă la Medicina Legală. Poliţistul a avut însă ceva treabă la Prefectură, aşa că şi-a lăsat maşina în faţa instituţiei cu cadavre cu tot.

Poliţistul a tras maşina pe în faţa Prefecturii şi a plecat. În maşină a rămas un sătean din Padeş care îl ajutase să care cele două cadavre. Trecătorii au observat cele două trupuri acoperite cu o pătură şi au început să se oprească lângă maşină.

După ce şi-a rezolvat problemele la Prefectură, poliţistul s-a întors la maşină. A dat însă cu ochii de presa. Gestul îl poate costa scump pe ajutorul şefului de post.

"Conducerea IPJ a dispus cercetarea în regim de urgenţă a agentului de poliţie. Acesta va fi cercetat disciplinar în legătură cu aceste aspecte, urmând ca după finalizarea tuturor finalizărilor să se dispună împotriva sa o soluţie legal", a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt, IPJ Gorj.

Poliţistul riscă să-şi piardă locul de muncă.

Mai multe articole despre:
poliţist Târgu-Jiu maşină cadavre prefectură IPJ