MENIU

Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi

Foto: NewsIn

Dorinel Munteanu a fost numit, joi, în funcţia de antrenor al echipei Oţelul Galaţi, cu care va semna un contract valabil două sezoane şi va avea ca obiectiv în noul sezon calificarea în Liga Europa.

"Este adevărat, am ajuns la un acord verbal cu Dorinel Munteanu. Încă nu a semnat, dar o va face mâine. Va semna pe doi ani, iar obiectivul său în noul campionat va fi o calificare în Liga Europa. În privinţa lui Petre Grigoraş, încă nu m-am întâlnit cu el, dar m-am înţeles verbal în privinţa încheierii înţelegerii sale", a spus miercuri directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a negociat simultan cu FC Timişoara şi Universitatea Cluj în ultima săptămână, însă în cele din urmă, ambele grupări au decis să numească alţi antrenori. Fostul mijlocaş al echipei naţionale a mai pregătit în cariera sa echipele CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Steaua şi Universitatea Cluj.

Oţelul Galaţi a rămas fără antrenor principal după ce Petre Grigoraş şi-a înaintat demisia în cursul zilei de sâmbătă după aproximativ trei ani şi jumătate de activitate.
Mai multe articole despre:
Oţelul Galaţi Dorinel Munteanu antrenor