MENIU

Dorinel Munteanu: "Timişoara a fost groggy, am scăpat victoria după un meci pe care l-am controlat"

Foto: NewsIn

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după remiza cu FC Timişoara, scor 3-3, că nu îşi explică cum echipa sa nu a reuşit să învingă după un meci pe care l-a controlat în totalitate, adversarul fiind în multe momente "groggy".

"Sunt extrem de supărat, niciodată nu am fost mai supărat ca astăzi. Am scăpat victoria după un meci pe care l-am controlat fără probleme. Au fost momente când adversarii noştri erau groggy. Am dat dovadă de naivitate şi de lipsă de concentrare. Plătim tribut lipsei de experienţă", a spus Munteanu.

Managerul clubului gălăţean, Marius Stan, consideră că rezultatul este nedrept pentru echipa sa: "La prima vedere, un egal cu Timişoara nu este rău, dar după cum i-am prins ne putem considera nedreptăţiţi că am obţinut doar un egal. Fotbalul a fost nedrept pentru noi, din cauza unor mici inexactităţi, nu am reuşit să învingem"

Tehnicianul oaspeţilor, Ioan Ovidiu Sabău, îşi asumă rezultatul şi evoluţia slabă a echipei la Galaţi: "Am făcut greşeli care nu se fac. Mi-am pus bază pe jucători care evoluează mai puţin, dar au contracte consistente. Îmi asum acest semieşec, dar dacă vrem să avem pretenţii la titlu, nu vom avea şanse niciodată cu un astfel de joc şi atitudine. Un rezultat care mă nemulţumeşte total".

Autor a două goluri, Mircea Axente a fost extrem de dezamăgit că echipa gălăţeană nu a reuşit să învingă, deşi a controlat aproape în totalitate ostilităţile: "Ne-am făcut singuri meciul greu pe final. L-am controlat de la un capăt la altul, dar, din păcate, am fost egalaţi. Sunt împrumutat de Timişoara aici, îmi fac datoria pentru Oţelul şi sunt extrem de supărat că nu am învins".

Oţelul Galaţi a remizat, duminică, pe teren propriu, cu FC Timişoara, scor 3-3, după ce a condus cu 2-0 şi 3-1 şi a fost egalată în penultimul minut.