MENIU

Dolha lipseşte o lună, Dinamo a rămas fără portari!

Foto: NewsIn

Ghinion pentru Dinamo. După accidentarea lui Lobobţ, dinamoviştii au mai primit o lovitură: Emilian Dolha, al doilea portar al echipei, s-a accidentat în deby-ul cu CFR Cluj şi va lipsi o lună de pe teren, ratând astfel şi marele derby cu Steaua.

Antrenorul Mircea Rednic îl mai are la dispoziţie doar pe Florin Matache de la echipa a doua.

În plină criză de portari, dinamoviştii au făcut eforturi mari pentru a-i înlocui pe Lobonţ şi Dolha, accidentaţi. Un sârb, Igor Kojici de la Hajduk Belgrad, şi Alekasndr Kolonko, un portar de naţională din Letonia, vor apăra pentru lider până la finalul campionatului.

"Un medic de specialitate din Germania ne-a transmis că Dolha nu poate să joace minim o lună de zile! Un ghinion mai mare decât ăsta nu poate să aibe nicio echipă din lume. Nu avem un portar nici la echipa a doua. Sper să găsim un portar sau doi liberi de contract din alte campionate! Am mare încredere în Matache, dar dacă se întâmplă vreun ghinion ce facem? Îl băgăm pe Marius Niculae în poartă?", a  declarat Vasile Turcu la Fanatik Show la Otv.

Şi preşedintele executiv al câinilor, Cristi Borcea, deplânge situaţia accidentărilor din echipa sa şi spune că dacă nu intervenea acest ghinion Dinamo era campioană până acum.

"Suntem blestemaţi. Anul trecut am depins de Chelsea şi Manchester, care s-au întâlnit în finala Ligii. Cu Lazio, din patru reprize am condus trei. S-a rupt Pulhac, apoi Bratu, Diabate, acum două săptămîni Lobonţ, pentru Blay sezonul este terminat...Dacă nu aveam probleme de lot eram demult campioni! Avem un ghinion fantastic cu accidentarea lui Dolha. Poate găsim un portar nelegitimat, sau pe cineva din străinătate!", a declarat Cristi Borcea la GSP TV.