MENIU

Doi indivizi înarmaţi au încercat să jefuiască o casă de amanet din Gheorgheni

Jaf armat în Gheorgheni

Două persoane mascate şi înarmate cu un pistol au încercat să jefuiască o casă de amanet din Gheorgheni, judeţul Harghita.

\"Vânzătoarea a ajuns la locul de muncă, a descuiat uşa de la intrarea în unitate şi, aproape imediat după ea, în incintă au intrat două persoane cu feţele acoperite de cagule negre, de statură medie, îmbrăcate cu haine de culoare închisă. Unul dintre cei doi a prins-o de gât, i-a pus mâna la ochi şi la gură, spunându-i să tacă, însă femeia a început să lovească în mobilier cu picioarele, interval de timp în care a observat că agresorul avea într-o mână un pistol şi purta mănuşi din material textil tot de culoare neagră. În acest timp, cealaltă persoană încerca să deschidă sertarul unde se afla seiful, dar nu a reuşit şi întrucât se auzea zgomot de paşi pe scara din exterior, cei doi s-au speriat şi au ieşit în fugă\", a declarat subcomisarului Daniela Crişan, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Harghita.

În momentul în care au deschis uşa, proprietara, care tocmai sosise şi se afla pe scări aproape de intrare, a fost împinsă violent de către unul dintre cei doi suspecţi şi a căzut, suferind contuzii şi leziuni. După ieşirea intruşilor, vânzătoarea a declanşat alarma şi a sunat la 112.

Poliţiştii au alcătuit un cerc de suspecţi în care au fost incluse mai multe persoane, unele dintre acestea fiind deja audiate.

Mai multe articole despre:
hoţi poliţie jaf seif pistol casă de amanet Gheorgheni