MENIU

Doi hoţi mascaţi au furat 2.000 de lei de la o agenţie Loto

Foto: Realitatea Tv

Jaf la o agenţie LOTO din Drobeta-Turnu Severin. Doi indivizi mascaţi au intrat în sediul loteriei, aflat în zona centrală, chiar în momentul în care casiera se pregătea să încuie sediul. Cei doi i-au cerut femeii banii pe care îi avea în casă. Gestionara s-a speriat şi le-a dat hoţilor încasările de peste zi, adică 2.000 de lei. Imediat după aceea, bărbaţii au fugit, iar femeia a sunat la poliţie.

Jaful s-a petrecut în jurul orei 22.00. Atacatorii mascaţi au dat spargerea în mai puţin de cinci minute. Cei doi i-au spus femeii că nu va păţi nimic dacă le dă banii şi dacă nu alertează autorităţile.

"Desfăşurarea de forţe a fost impresionantă. Aproximativ 60 de poliţişti s-au deplasat la agenţia Loto. Alte câteva sute de poliţişti şi jandarmi au scotocit oraşul şi au organizat filtre, în speranţa că îi vor găsi pe hoţi", a declarat căpitam Nicuşor Lohon, purtător de cuvânt, IPJ Mehedinţi.

Oamenii legii au spus că sucursala Loteriei avea cameră video de supraveghere, dar care nu era funcţională. Poliţiştii au spus că cel mai probabil este vorba despre nişte amatori, având în vedere modul în care au acţionat.