MENIU

Doi hoţi blocaţi în casa pe care o prădau, au fost scoşi pe fereastră de pompieri - VEZI VIDEO

Foto: agenda.ro
Foto: agenda.ro

Pentru a nu sparge uşa unui apartament prădat de hoţi, poliţiştii din Timişoara i-au scos din casă pe tinerii încătuşaţi, pe fereastră, şi i-au coborât pe scara de incendiu ridicată de pompieri. Unul dintre hoţi este chiar nepotul proprietarului apartamentului.

Evenimentul a avut loc într-un apartament din zona Bălcescu. În miez de noapte, vecinii au auzit zgomote suspecte din locuinţa al cărui proprietar ştiau că este plecat. Au ieşit în stradă şi au oprit o maşină de Poliţie care trecea pe acolo.

Oamenii legii au observat că una dintre ferestre este deschisă şi au reuşit să o escaladeze (vezi imagini pe agenda.ro). Au pătruns în locuinţă şi au dat peste doi tineri, care tocmai îşi pregătiseră bagajele cu ce adunaseră de prin casă. Nu au apucat să îşi ducă planul până la capăt, căci în câteva momente, s-au trezit încătuşati de poliţişti.

Ca să nu spargă uşa apartamentului, poliţiştii au cerut ajutorul colegilor de la pompieri şi au coborât împreună cu hoţii, pe o scară de incendiu urcată până la fereastra apartamentului.

La faţa locului a fost chemată o rudă a proprietarului apartamentului prădat care a descoperit că unul dintre cei doi tineri care au dat lovitura este chiar nepotul proprietarului. Cu toate că au fost prinşi cu bagajele pline cu lucrurile luate de prin casă, tinerii nu au recunoscut că au vrut să fure, ci au declarat că au trecut prin zonă, au observat geamul deschis şi au intrat în casă, să vadă ce se întâmplă.

Mai multe articole despre:
pompieri poliţie hoţ apartament