MENIU

Doi copii au fost aruncaţi de mama lor pe geam, după ce casa a luat foc

Foto: RTV

Caz şocant, dar cu final fericit, la Ploieşti. Doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani, au fost aruncaţi de la etajul unu, pe geam, de propria mamă. Apartamentul în care locuiau a luat foc, iar femeia s-a speriat atât de tare, încât a hotărât să îi arunce pe fereastră decât să fie răniţi de flăcări. Din fericire, vecinii i-au prins pe micuţi, care nu au păţit nimic.

Incendiul a cuprins apartamentul în jurul orei 17.00. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a intrat în panică. Cum nu putea să ajungă la uşă din cauza flăcărilor, a decis să-şi salveze copiii aruncându-i pe fereastră. A vorbit cu vecinii, care au stat sub geam şi i-au prins. Micuţii au scăpat fără nicio zgârietură.

"Pe fetiţă am prins-o direct de braţe, iar pe băiat l-am prins cu pătura cu doi vecini", a declarat Cristi Badea, unul dintre vecinii salvatori.

În cele din urmă, femeia a sărit şi ea pe geam, dar şi-a rupt piciorul şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti. Pompierii au venit imediat şi au reuşit să stingă incendiul.

Din păcate, flăcările au reuşit să distrugă o mare parte din bunurile din locuinţă.
Mai multe articole despre:
pompieri spital incendiu copii mamă salvare vecini geam