MENIU

Documentul despre strategia electorală a PD-L este un fals

Foto: Realitatea TV

Cristian Andrei de la Asociaţia de Rating Politic a declarat pentru Realitatea TV că documentul care se presupunea că ar conţine detalii strategice despre campania electorală a PD-L este un fals. Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor infirmă şi ea autenticitatea presupusului document intern al PD-L.

"Documentul a fost falsificat şi este o analiză independentă care nu are legătură cu niciun partid. Nu este la comanda nimănui", a declarat Andrei.

Acesta a mai precizat că nu ştie cine a falsificat documentul.

"PSD trebuie încolţit, iar PNL trebuie minimalizat". Acestea sunt liniile strategice de campanie electorală ale PD-L, potrivit documentului intern ajuns în mai multe redacţii şi citat de IMPACT-NEWS.

Din textul documentului aflăm cum vrea PD-L să se poziţioneze în această campanie faţă de PSD şi PNL. Social-democraţii trebuie trataţi ca principal adversar, un partener nărăvaş şi cu un trecut suspect. PSD trebuie încolţit, nu demolat, recomandă documentul PD-L.

Contactat telefonic de IMPACT NEWS, Mircea Toader a negat faptul că acesta ar fi un document intern al PD-L.

Problemele care pot apărea în coaliţia de guvernare pot şi trebuie rezolvate în interiorul acesteia, spune la Realitatea FM preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, conform căreia parteneriatul dintre PD-L şi PSD nu este în pericol.

Preşedintele Camerei Deputaţilor infirmă şi ea autenticitatea presupusului document intern al PD-L care ar fi ajuns în mâinile presei.

Mai multe articole despre:
alegeri campanie electorală strategie document PD-L