MENIU

Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Bacău, a fost demis din funcţie

Viorica Drăgănuţă
Demitere CJAS Bacău

Decizia a fost luata luni, 14 decembrie, de conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a demis toţi directorii din teritoriu.

Motivul revocării din funcţie a şefului instituţiei băcăuane este modificarea indicatorilor de performanţă din contractul de management. Deocamdată, la vârful conducerii Casei de Asigurări de Sănătate Bacău nu a fost desemnată nicio persoană care va ocupa interimatul până la organizarea unui concurs, care va avea loc pe data de 5 ianurie 2010.

\"Într-adevăr, azi dimineaţă am gasit şi noi pe fax intrat ordinul de revocare din funcţie a preşedintelui, ca urmare a modificării indicatorilor de managemant , indicatori de performanţă din contractul de management, modificare care a intervenit la mai mult de 50 la sută din indicatori. Ca urmare a acestui fapt, probabil se gândeşte la o reorganizare iarăşi a structurii Casei Naţionale şi, respectiv, a Caselor de Sănătate\", a declarat Viorica Drăgănuţă, directorul demis al Casei de Asigurări de Sănătate Bacău.