MENIU

Dinu: "Trei jucători de la Dinamo au 'trântit' meciul cu Knattspyrnufelag din 1996!"

Foto: NewsIn

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a făcut luni o declaraţie şocantă. Dinu susţine că mai mulţi jucători de la Dinamo nu şi-ar fi apărat corect şansele în cupele europene în dubla cu islandezii de la Knattspyrnufelag, încheiată cu un eşec istoric. Deşi nu i-a nominalizat, Dinu e sigur. În acea dublă, trei jucători au trântit meciul pentru a-l înlătura pe Ţălnar de pe banca tehnică.

"Este incredibil ce se întâmplă la Dinamo acum, Cristi Borcea nu ar trebui să le dea jucătorilor banii pe care îi va primi de la UEFA, ci mai degrabă ar trebui să meargă cu echipa la biserică, pentru că minuni precum cea de la Liberec se văd mai rar. Îmi aduc aminte că în 1996, 3 jucători de-ai echipei au trântit meciul cu  Knattspyrnufelag ca să-l demită pe Cornel Ţălnar şi să-i aducă pe Halagian şi pe Hizo", a afirmat Cornel Dinu, la Digisport.

Dinamo a fost eliminată în primul tur al Cupei UEFA, în sezonul 1996-1997, de echipa islandeză Knattspyrnufelag Reykjavik, după o dublă înfrângere, 0-2 şi 1-2.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa UEFA eliminare Slovan Liberec