MENIU

Dinu Patriciu: Există martori care pot confirma incidentul din 2004. Acest om este un mincinos

<descriere>

În opinia lui Dinu Patriciu prin emoţia care îl stăpânea după citirea avizului INEC Traian Băsescu \"încearcă să smulgă emoţia publicului prin lacrimi\".

\"Ca şi în 2004, atunci când a schimbat rolurile cu Theodor Stolojan, încearcă să smulgă emoţia publicului prin lacrimi, să impresioneze, pentru că, între credibilitatea unui \'mogul\' acuzat de cele mai mari rele timp de cinci ani şi mărturia unui imaculat preşedinte, crede domnia sa că este o foarte mare diferenţă. Cred că mărturiile celor care au fost de faţă nu numai că vor certifica această casetă, dar vor dovedi că acest om este un mincinos\", a spus Patriciu, într-o intervenţie la Realitatea Tv.

Dinu Patriciu a mai declarat că nu îi este ruşine şi că pentru el nu este important filmul, ci ceea ce a văzut. Patriciu a spus că a vorbit despre incident cu cei aflaţi în preajma sa atunci . \"Am vorbit acum public despre incident în speranţa că proba va apărea. Îmi pare bine că a apărut pentru că dezvălui caracterul acestui om important\", a spus Dinu Patriciu care a adăugat că un martor, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat că Traian Băsescu ar fi spus atunci că regretă gestul său.

Omul de afaceri a mai povestit la emisiunea Ora de foc că după acel miting din 2004 s-a dus la sediul PNL Ploieşti şi a spus că liberalii sunt de vină că l-au făcut pe Traian Băsescu preşedinte.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, după ce a prezentat avizul INEC, care constată că filmul în care apare lovind un copil nu este autentic, că unii încearcă să câştige alegerile prin falsuri şi miniciuni şi a ţinut să-i transmită lui Dinu Patriciu să-i fie \"ruşine\".