MENIU

Dinu: "Naţionala nu a mai fost atât de slabă în ultimii 30 de ani"

Foto: NewsIn

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit în termeni duri despre prestaţia naţionalei României în meciul cu Austria, pierdut, miercuri, cu scorul de 1-2, în preliminariile CM 2010.

"Nu am fost umiliţi de Austria, ci de noi înşine. A fost un meci de slabă factură, parcă jucau jucători de hochei pe iarbă. Nu am reuşit să ne descurcăm în faţa unei echipe a Austriei care este jalnică, care cred că este făcută de un monitor de schi. Echipa naţională fără niciun fel de idee, fără niciun fel de concepţie. Să joci din nou cu Rădoi, cu Dorel Stoica. El e un jucător modest, mediocru de Divizia A, atât, dar nu de nivel naţional cu 2 viteze pe care le are. A doua este de pândar la o vie, pasează, săracul, destul de bine, dar la nivelul ăsta trebuie să alergi. Am încercat să găsesc un corespondent pentru acest joc slab, dar în ultimii 30 de ani nu am găsit niciunul. Avem probleme de lot şi un antrenor sărac în idei", a spus Cornel Dinu.

România a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul disputat, miercuri, în deplasare, împotriva Austriei, în grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010 şi şi-a compromis şansele de calificare la turneul final din Africa de Sud.

Mai multe articole despre:
România Austria preliminarii Cornel Dinu CM 2010