MENIU

Dinu Gheorghe: "Dacă Mazilu vine liber de contract, putem să îi dăm un salariu de 250.000 de euro"

Foto: www.stelisti.ro

Preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat marţi că transferul lui Ionuţ Mazilu de la Dnepr la formaţia de sub Tâmpa nu a avansat foarte mult, pentru că atacantul trebuie să vadă care sunt modalităţile de despărţire de gruparea ucraineană.

"Ionuţ Mazilu îşi negociază plecarea de la Dnepr. Acum discută modalitatea în care va pleca, dacă vine definitiv sau împrumut. În cazul în care pleacă sub formă de împrumut trebuie să vadă dacă pot şi cei de la Dnepr să îi suporte o parte din salariu. Dacă Mazilu va veni liber de contract la FC Braşov, noi avem capacitatea să îi suportăm un salariu de 250.000 de euro", a declarat Dinu Gheorghe.

Atacantul echipei Dnepr Dnepropetrovsk, Ionuţ Mazilu, a declarat că actualul său club şi-a dat acceptul ca el să plece sub formă de împrumut la orice formaţie, însă l-a informat că nu îi va plăti niciun procent din salariu.

"M-am înţeles cu cei de la Dnepr şi mi-au dat voie să plec oriunde sub formă de împrumut, dar mi-au spus că nu îmi vor plăti niciun ban din salariu. Nu ştiu ce o să fac, o să iau o decizie în zilele următoare după ce mă voi gândi foarte bine. Trebuie să aleg echipa la care voi evolua, iar cei de la Dnepr nu mi-au dat niciun termen de gândire, deci am timp să analizez", a declarat Ionuţ Mazilu, al cărui salariu se cifrează, conform presei, la 500.000 de euro.


Ionuţ Mazilu a fost achiziţionat la începutul acestui an de Dnepr Dnepropetrovsk de la Rapid Bucureşti în schimbul a 3,7 milioane de euro. Internaţionalul român nu a traversat o perioadă prea bună la gruparea ucraineană, fostul atacant al Rapidului nereuşind să se acomodeze cu stilul de joc practicat de fosta echipă a lui Oleg Protasov.