MENIU

Dinu, despre viaţa extra-sportivă a lui Tamaş: "Pe vremea mea, acest gen de comportament era pedepsit cu arestul!"

Foto: NewsIn

Cornel Dinu a făcut marţi câteva referiri la viaţa extra-sportivă a fotbaliştilor de la Dinamo, mai ales după ce au apărut informaţii că Tamaş ar fi petrecut, din nou, după semi-eşecul cu Gloria. Spre deosebire de acţionarul Vasile Turcu, care a declarat recent că are informaţii că mai mulţi jucători ai lui Dinamo s-au distrat în cluburi după meciul cu bistriţenii, noul director tehnic al lui Dinamo nu îl acuză total pe internaţionalul din Ştefan cel Mare. Totuşi, Dinu nu e de acord cu escapadele jucătorilor şi susţine că în perioada în care juca pentru Dinamo, lucrurile se puteau sfârşi mult mai rău pentru fotbaliştii-petrecăreţi.

"Nu aş vrea să comentez lucrurile care au apărut în diferite ziare în legătură cu Tamaş. Poate există un sâmbure de adevăr, poate că nu. Din datele noastre, ni se pare că este o exagerare a presei. Mi se pare că este şi o urmărire excesivă a jucătorilor. Este vorba şi de profesionalismul conducătorilor de a interveni şi de a lua măsuri în astfel de situaţii. Pe vremea mea, acest gen de comportament era pedepsit cu arestul. Eu, din fericire, am scăpat, dar au fost mulţi colegi de generaţie care au păţit-o. La Dinamo este un regulament care se aplică de foarte multe ori şi pedepsele sunt respectate", a declarat Cornel Dinu, la DigiSport.

Deşi în urmă cu doar trei săptămâni Gabi Tamaş a fost amendat cu 5.000 de euro pentru o "escapadă", dinamovistul şi-a înecat amarul după egalul de duminică cu Gloria Bistriţa, la restaurantul "Hanul Drumeţului", din Ghencea, potrivit "Cancan".
Mai multe articole despre:
Dinamo arest Cornel Dinu Gabi Tamaş escapadă