MENIU

Dinamoviştii pot sta liniştiţi: Lucian Goian nu le scoate puncte din buzunar

Foto: NewsIn
Mircea Cezar Ionescu: "Staţi liniştiţi, Lucian Goian avea drept de joc cu Steaua"

Arbitrul Marius Avram face lumină în cazul Lucian Goian, pe spinarea căruia cei de la CFR Cluj sperau să câştige la masa verde meciul cu Dinamo. Mai mult, directorul Departamentului Competiţii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu, a explicat că fundaşul a primit în acest sezon doar trei avertismente, conform rapoartelor de joc primite la ligă.

Centralul Marius Avram, care a condus meciul Dinamo - Unirea Urziceni, din etapa a 15-a a Ligii I, a declarat că în acel meci nu i-a acordat cartonaş galben lui Goian, ci lui Adrian Ropotan. "Eu în raport am scris ce s-a întâmplat pe teren şi anume că Ropotan a luat galben, nu Goian", a declarat Avram, pentru RTV. Totuşi, lucrurile nu sunt lămurite nici aşa, deoarece în partida respectivă Adrian Ropotan primise oricum un galben, astfel că la faza incriminată, din minutul 59, ar fi trebuit să vadă roşu, pentru cumul de avertismente.

Lucian Goian a afirmat şi el că nu avea patru, ci trei cartonaşe galbene primite înaintea meciului cu CFR. "Un club de asemenea talie nu poate face astfel de greşeli, mai ales când este implicat în lupta pentru titlu", a comentat cel mai mic dintre fraţii Goian.

Cauza lui Goian a fost susţinută şi de directorul Departamentului Competiţii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu, care a explicat că Goian are doar trei galbene primite în acest sezon: "Staţi liniştiţi, Lucian Goian avea drept de joc cu Steaua. Am verificat personal, am numărat în funcţie de rapoartele de arbitraj pe care le-am primit" .