MENIU

Dinamoviştii au \"sărbătorit\" înfrângerea cu Timişoara în cluburi. N\'Doye a ajuns la poliţie!

<descriere>

Dinamoviştii nu vor să scape de renumele de \"petrecăreţii\" Ligii I! \"Câinii roşii\" au trecut rapid peste înfrângerea cu Timişoara şi şi-au făcut iar de cap prin cluburile bucureştene!

La un an după celebrul scandal \"Maneaua\" când Pulhac, Tamaş, Goian şi Torje au cântat \"Steaua e numai una\", aceştia au recidivat cu ocazia zilei de naştere a lui Torje,  scrie Cancan.

Goian, Tamaş, Adrian Cristea, Moţi şi Pulhac, alături de Gabi Cânu de la FC Vaslui, i-au organizat lui Gabi Torje o petrecere surpriză la barul Zebra.

Petrecerea s-a încheiat în jurul orei două, iar la ieşire fotbaliştii au încercat să evite paparazii care îi aşteptau în faţa clubului. Torje a ieşit prin bucătaria localului, iar Tamaş l-a chemat în ajutor pe Victor Becali, care l-a dus cu maşina până acasă.

Totuşi Tamaş nu a rămas acasă, ci a plecat în alt club din Bucureşti unde a fost chemat de colegul său Ousmane N\'Doye, care era acolo cu un prieten.

Şi de data aceasta când au vrut să părăsească localul, dinamoviştii au avut incidente cu paparazzii. Tamaş a scăpat de aceştia cu ajutorul bodyguarzilor din club, însă  plecarea lui N\'Doye din club s-a lăsat cu scandal.

N\'Doye a fost dus cu duba la poliţie şi amendat cu 500 de lei

Acesta i-a ameninţat pe fotografi, a sărit la bătaie, iar amicul său a dat de pământ cu un aparat digital profesionist şi a luat la picioare maşina ziariştilor.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a se calma  spiritele, iar toţi cei implicaţi au fost duşi la secţie cu duba. Conform unor surse, N\'Doye şi amicul său s-au ales cu proces verbal şi cu o amendă de 500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniştii publice.