MENIU

Dinamo - Ropotan se va transfera la Dinamo Moscova pentru 3 milioane de euro, susţine Ioan Becali

Ropotan s-a transferat la Dinamo Moscova pentru 3 milioane de euro
Foto: www.sportmax.ro

Adrian Ropotan a plecat de la Dinamo şi s-a transferat tot la Dinamo. Ruşii de la Dinamo Moscova s-au lăsat convinşi de şeful Borcea, care a renunţat la procentul de 10 la sută dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

"Transferul se va realiza pentru 3 milioane de euro cu tot cu TVA. Ropotan s-a înţeles de mai mult timp cu ruşii, dar mai rămânea ca echipele să se înţeleagă. El se va alătura lui Dinamo Moscova în cantonament. Borcea a făcut bine că a ţinut de preţ", a spus Becali.

Oficialii bucureşteni au negociat cu formaţia rusă transferul lui Ropotan încă din luna decembrie, însă până acum nu s-au înţeles din cauza TVA-ului. Dinamo a cerut pentru tânărul mijlocaş 3 milioane de euro plus TVA, care ar fi de aproximativ 600.000 de euro, iar ruşii nu au fost de acord.

În vârstă de 23 de ani, Adrian Ropotan evoluează pe postul de mijlocaş central şi este legitimat la gruparea din Ştefan cel Mare încă din anul 2004, debutând în Liga I pe 18 martie 2006, într-un meci cu Pandurii. Fotbalistul are şi o selecţie în echipa naţională a României, bifată în luna noiembrie a anului trecut, împotriva Georgiei.
Mai multe articole despre:
transfer Ioan Becali Dinamo Moscova Adrian Ropotan