MENIU

Dinamo nu şi-a plătit amenda la UEFA şi riscă neprogramarea la meciurile din Liga Europa! Vezi aici de ce

Foto: NewsIn

Situaţie incredibilă la Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare ar putea fi neprogramată la meciurile din Europa League, din cauza banilor! Mai exact, e vorba de o amendă neplătită încă către UEFA, pentu incidentele provocate de suporterii dinamovişti la meciul de pe teren propriu, cu Liberec, informează "Prosport".

Dinamo trage şi acum de pe urma scandalului iscat de suporteri la partida tur cu Slovan Liberec. A fost avertizată de UEFA cu excluderea din competiţiile europene în cazul unor noi incidente, însă a primit şi o sancţiune pecuniară de 50.000 de euro, amendă care nu a fost plătită până acum de Dinamo.

Motivul? Clubul are conturile blocate şi nu poate face nicio tranzacţie, iar UEFA, pentru a preveni orice tentativă de spălare de bani, nu acceptă decât bani care sunt viraţi din conturile clubului penalizat.

Click aici şi citeşte toată ştirea

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce aproximativ 50 de fani ai alb-roşilor au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite. Ulterior, UEFA a sancţionat echipa din Ştefan cel Mare cu trei meciuri cu porţile închise şi cu o amendă de 50.000 de euro, iar partida tur a fost pierdută la masa verde. În retur, gruparea roş-albă a câştigat la loviturile de departajare şi s-a calificat în grupele Europa League. 

Mai multe articole despre:
Dinamo UEFA excludere Liga Europa neprogramare Liberec