MENIU

Dinamo - Dinu: "Căutăm un anume profil de antrenor, cel mai probabil o să fie străin"

Foto: NewsIn

Noul manager executiv al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, astăzi, că un tehnician străin ar cel mai indicat să pregătească gruparea din Ştefan cel Mare, şi a adăugat că nu crede că Mircea Rednic şi-a dat demisia din funcţie din cauza sa.

"Nu cred că Rednic nu a rămas la Dinamo din cauza mea, deşi nu eram compatibili. Căutăm un anume profil de antrenor, cel mai probabil o să fie străin. Avem câteva variante de antrenori. Trebuie să fie un om apropiat de echipă, care să fie profesionist, să vrea performanţă şi să aducă disciplină la echipă", a spus Dinu la GSPTV, care a mai completat că acţionarii nu i-au cerut să devină antrenorul echipei în sezonul urmăror.

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, că prerogativele de manager sportiv ale lui Cristian Borcea vor fi preluate de Cornel Dinu, noua organigramă a clubului urmând să fie discutată până la sfârşitul acestei luni.

Din acest motiv, antrenorul Mircea Rednic a declarat că nu poate lucra împreună cu acesta şi a decis să renunţe să mai pregătească gruparea din Ştefan cel Mare.