MENIU

Dinamo - Bonetti: "Meciul cu FC Porto nu este decisiv pentru mine"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, miercuri, la plecarea spre Portugalia, că un eventual eşec în meciul amical cu FC Porto nu îi va pune postul în pericol şi a subliniat că nu resimte nicio presiune din partea conducerii clubului.

"Nu există presiune din partea conducerii, presiunea vine doar din partea presei, dar asta este ocupaţia ei, eu am altă muncă. Meciul cu FC Porto nu este decisiv pentru mine. Oricum, fără presiune nu există plăcerea de a lucra", a spus Bonetti.

Preşedintele executiv al grupării din Ştefan cel Mare, Cristian Borcea, a punctat la rândul său importanţa amicalului cu FC Porto: "Meciul cu FC Porto va fi unul împotriva unei echipe foarte bune, care evoluează în Liga Campionilor. Va fi o experienţă bună pentru Dinamo, care a avut, de departe, cel mai bun program de pregătire dintre toate echipele româneşti. Partida cu FC Porto ne va pregăti pentru campionat, dar este păcat că nu putem conta în acest amical pe N'Doye, Zicu şi Bratu".

Oficialul dinamovist a mai subliniat că, după transferul fundaşului spaniol Francisco Molinero lotul "câinilor" este complet, toate posturile fiind acoperite.

Din lotul deplasat de Dinamo pentru partida cu FC Porto fac parte următorii jucători: Dolha, Matache (portari); Homei, Scarlatache, Moţi, Tamaş, Goian, Grigore, Pulhac, Diabate (fundaşi); Rus, Kone, Torje, Zicu, Boştină, Predescu, Adrian Cristea, Alexe (mijlocaşi); Dănciulescu, Niculae, Andrei Cristea, Miranda.

Alături de delegaţia dinamovistă, au mai făcut deplasarea în Portugalia fostul impresar Ioan Becali şi secundul naţionalei, Bogdan Stelea.
Mai multe articole despre:
Dinamo antrenor amical FC Porto presiune Dario Bonetti