MENIU

Dinamo a terminat la egalitate cu Gaz Metan, într-un meci în care medieşenii au dominat

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş a obţinut un singur punct din întâlnirea cu Dinamo, scor 1-1, cele două goluri fiind marcate de Pârvulescu şi N'Doye în prima repriză. Găzarii au dominat în totalitate partida, în faţa unei echipe de nerecunoscut a câinilor, care a beneficiat din plin de ajutorul centralului Tiberiu Lajos, care n-a acordat un penalty pentru gazde şi două eliminări în tabăra oaspeţilor.

Meci cu scântei la partida dintre liderul Dinamo şi candidata la retrogradare Gaz Metan. Medieşenii au dominat de la un capăt la altul partida şi au reuşit deschiderea scorului prin Pârvulescu în primele minute ale meciului.

Dinamoviştii au egalat prin senegalezul N'Doye care a marcat primul său gol în tricoul alb-roşu. Spiritele s-au încins la numai 2 minute de la egalarea scorului când medieşenii au cerut penalty şi eliminarea lui Cosmin Moţi!

Fazele controversate s-au ţinut lanţ şi în minutul 35 medieşenii au cerut din nou un cartonaş roşu, de data asta pentru Silviu Izvoranu care a continuat o fază după fluierul arbitrului. În a doua repriză, portarul numărul unu al dinamoviştilor, Lobonţ a parat o nouă lovitură a medieşenilor, iar senegalezul Malick a scăpat şi el de un cartonaş roşu la o intrare dură asupra unui jucător al gazdelor.

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate partida cu Dinamo, scor 1-1, în etapa a 199-a a Ligii I.

Vezi aici cum s-a defăşurat partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gaz Metan Mediaş Etapa a 19-a