MENIU

Dinamo a învins Rapidul pentru a doua oară în 11 zile şi merge în semifinalele Cupei României

Foto: NewsIn

Dinamo a surclasat Rapidul pentru a doua oară în 11 zile, scor 4-1, miercuri, în sferturile Cupei României, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Pentru Dinamo au marcat Perjă (autogol), Boştină şi M. Niculae, de două ori, în timp ce Rapidul a punctat prin Lazăr şi Joao Paulo Andrade.

DINAMO - RAPID 4-2

Componenţa echipelor:

 Dinamo: Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Izvoranu - Zicu (Bruno Simao 78), Papa Malick, Boştină, Mitea (Torje 32) - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Rapid: Marinescu - Maftei, Ricardo, J. P. Andrade, Perjă - Grigorie, Ivelja, Lazăr, Herea (E. Dică 59) - J.P.Pinto (Pitbull 46), Djalovici (Al. Ioniţă 70). Antrenor: Marian Rada.

Arbitri: Alexandru Tudor - Mikoş Nagy, Sebastian Gheorghe.

Observatori: Ioan Igna, Hacic Garabet.

Cele mai importante momente ale partidei Dinamo - Rapid

 

Min. 90+4 Rezultat final 4-2, iar Dinamo va juca în semifinalele Cupei.

Min. 90+3 J. P. Andrade (Rapid) reduce din diferenţă înscriind cu capul, de la 6 metri, după o lovitură liberă de la mare distanţă.

Min. 80 4-1 M. Niculae (Dinamo) reuşeşte dubla şi duce diferenţa la trei goluri. Atacantul dinamovist a scăpat singur cu Marinescu, a lobat mingea peste portarul rapidist, l-a depăşit în alergare şi a înscris cu capul, din plonjon, în poarta goală.

Min. 76 Dinamo rămâne în inferioritate numerică, Gabriel Torje fiind eliminat direct, pentru un atac cu talpa pe tibia lui Costin Lazăr.

Min. 67 3-1 M. Niculae (Dinamo) înscrie cu capul, de la 11 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Scarlatache. Rapid se îndreaptă către a doua înfrângere în doar 11 zile în faţa celor de la Dinamo.

Min. 64 Rapidul trece pe lângă egalare când un şut din unghi al căpitanului Vasile Maftei a fost respins in extremis de Dolha.

Min. 46 S-a reluat jocul la Piteşti.

Min. 45 Pauză.

Min. 37 2-1 Boştină (Dinamo) a înscris cu un şut de la 23 de metri.

Min. 32 Meciul are un ritm bun, iar până acum cele două echipe sunt egale. Antrenorul dinamovist a operat deja prima schimbare, Torje fiind trimis în teren în locul lui Nicolae Mitea, care a părut să iasă din joc accidentat, cu toate că evoluţia lui nu a fost una remarcabilă în prima jumătate de oră a partidei.

Min. 19 1-1 Perjă (Rapid - autogol). Ianis Zicu a pătruns în careul Rapidului, a fost blocat de portarul Marinescu, iar mingea ricoşată din duelul celor doi a fost trimisă în propria poartă Perjă, venit lansat pentru a împiedica golul.

Min. 11 0-1 C. Lazăr (Rapid) a primit o pasă în apropierea careului dinamovist, a pătruns în suprafaţa de pedeaspă şi, talonat de Moţi, a înscris cu un şut de la 10 metri.

Min. 1 Meciul a început.

Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa României Rapid fotbal derby sferturi